En aquest curs donem un pas més en l’ús de les transparències aconseguint crear nous teixits i efectes que es poden aplicar a treballs molt diversos. La seda a més afegeix les seves propietats: teixit natural, amb brillo, es pot tenyir fàcilment a casa per aconseguir les paletes de colors pròpies.  [onehalf]mas-transparenciasweb mastransparenciasobjecteweb[/onehalf] [onehalflast]Treballarem principalment amb les següents qualitats de seda: organça, bambula i gasa.
El nostre objectiu principal es transformar les superfícies per aconseguir nous teixits amb els que poder elaborar tan treballs artístics com prendes de vestir i complements.
Es conegut que la seda te moltes propietats per les quals es valorada per no es un teixit fàcil de treballar. La nostra llarga experiència amb aquest noble material i la inquietud per aconseguir nous efectes amb les transparències, ens han fet perfeccionar tècniques que faciliten moltíssim el treball i permeten fer coses realment espectaculars per qualsevol persona amb unes habilitats mitjanes amb la màquina de cosir.
En aquest curs proposem: realitzar pojagi de una manera molt simple i ràpida; joc de superposició de formes geomètriques i espais buits; superposició de capes de bambula per crear un teixit lleuger, resistent i reversible; superposició de tires esqueixades per aconseguir teixits molt texturats.
Aquestes tècniques busquen realçar la lleugeresa, transparència i etereitat de l’organdí i la bambula, que d’altra banda contrasten amb el color intens que s’aconsegueix en tenyir. Es poden crear treballs artístics realment espectaculars. [/onehalflast]

0
    0
    Tu carrito
    Tu cesta esta vacíaVolver a la tienda
      Calcular envío