De vegades pot interessar utilitzar seda en els teus treballs tèxtils per donar-hi un “toc especial”, però es difícil trobar sedes comercials amb canvis de tonalitat, degradats i tenyits diferents.

Utilitzar el microones es una forma fàcil de fixar el color a la seda, i pots tenir els colors i la intensitat que vulguis i amb els efectes que t’agrada en pocs minuts, utilitzant estris domèstics.

Treballarem amb tints àcids ja que son fàcils de utilitzar perquè venen preparats per la seva utilització.

En aquest curs coneixerem primer diferents tipus de seda que es poden utilitzar per tenyir i cosir (pongé, crepe setí, gasa crinkle, organça, dupion, vellut, madeixa i fils).

Realitzarem alguns exercicis amb el mateix tipus de seda (pongé), ja que d’aquesta manera podràs comparar les diferents textures resultants sobre el mateix tipus de seda i coneixeràs les regles bàsiques de barreja de colors. Farem diversos treballs aplicant diferents tècniques com degradats, superposició de colors, tècniques de reserva amb pressió.

Cada tipus de seda ofereix diferents resultats per una mateixa tècnica, i això ho podem apreciar treballant després les diferents qualitats.

Finalment, ensenyarem alguns treballs amb sedes tenyides realitzades per nosaltres per que puguis veure les possibilitats de questa tècnica.

0
    0
    Tu carrito
    Tu cesta esta vacíaVolver a la tienda
      Calcular envío