Més transparències

En aquest curs donem un pas més en l’ús de les transparències aconseguint crear nous teixits i efectes que es poden aplicar a treballs molt diversos. La seda a més afegeix les seves propietats: teixit natural, amb brillo, es pot tenyir fàcilment a casa per aconseguir les paletes de colors pròpies. 

mas-transparenciasweb mastransparenciasobjecteweb
Treballarem principalment amb les següents qualitats de seda: organça, bambula i gasa.
El nostre objectiu principal es transformar les superfícies per aconseguir nous teixits amb els que poder elaborar tan treballs artístics com prendes de vestir i complements.
Es conegut que la seda te moltes propietats per les quals es valorada per no es un teixit fàcil de treballar. La nostra llarga experiència amb aquest noble material i la inquietud per aconseguir nous efectes amb les transparències, ens han fet perfeccionar tècniques que faciliten moltíssim el treball i permeten fer coses realment espectaculars per qualsevol persona amb unes habilitats mitjanes amb la màquina de cosir.
En aquest curs proposem: realitzar pojagi de una manera molt simple i ràpida; joc de superposició de formes geomètriques i espais buits; superposició de capes de bambula per crear un teixit lleuger, resistent i reversible; superposició de tires esqueixades per aconseguir teixits molt texturats.
Aquestes tècniques busquen realçar la lleugeresa, transparència i etereitat de l’organdí i la bambula, que d’altra banda contrasten amb el color intens que s’aconsegueix en tenyir. Es poden crear treballs artístics realment espectaculars.

  1. Martha Tsihlas
    19 setembre, 2011 at 16:54

    >Me encanto visitar tu blog!! Lo encontre cuando vi un "art quilt" en la subasta de SAQA con tu nombre, siempre ando buscando artistas del quilt en espanol. Muy bonito todo el trabajo. Felicidades por el premio!!

  2. Ulla's Quilt World
    24 novembre, 2011 at 13:04

    >Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! 🙂

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*