Curs entreteles (o com he pogut viure sense saber tot això)

Si t’agrada cosir, t’interessa el món tèxtil o es el teu mitjà de treball, segur que moltes vegades t’has trobat creacions sorprenents que no saps com es poden realitzar.
Hi ha un món de entreteles que serveixen per a moltes coses, com aconseguir efectes especials, ajudar en processos de realització o senzillament fer coses que no seria possible fer de cap altre manera.
La nostra llarga experiència amb la seda i la inquietud per aconseguir nous efectes amb ella, ens han fet conèixer i perfeccionar tècniques que faciliten moltíssim el treball i permeten fer coses realment espectaculars per qualsevol persona amb unes habilitats mitjanes amb la màquina de cosir, aplicables a molts tipus de teixits.
En aquest curs ensenyem molts recursos de treball amb les diferents entreteles per fer coses des de bàsiques i simples a molt sofisticades, però sempre des de un procés fàcil.

  1. Susagna
    27 abril, 2017 at 7:48

    Bon dia! He rebut la informació que feu aquest taller a Madrid però no sé veure quin cap de setmana és…anar a Madrid em serà complicat segur però el curs m’agradaria fer-lo…el feu per aquí Catalunya? Jo visc a Sabadell. Gràcies
    Salutacions

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*