Cursos

Realitzem diferents cursos monogràfics on ensenyem diverses tècniques relacionades amb la seda, ja sigui cosint, tenyint, pintant… Estigues al dia dels cursos que programem a través del nostre Facebook o rebent les nostres comunicacions.

  Tints reactius

Tints reactius

Treballar amb robes tenyides a mà per un mateix, fa que les obres siguin més personals, En aquest taller tenyiràs les teves pròpies robes de cotó (també pots utilitzar altres teixits naturals com lli, seda, raió, bambú…) per utilitzar després en les teves creacions.

Read More »
  Curs tenyit seda per art tèxtil amb microones

Curs tenyit seda per art tèxtil amb microones

De vegades pot interessar utilitzar seda en els teus treballs tèxtils per donar-hi un “toc especial”, però es difícil trobar sedes comercials amb canvis de tonalitat, degradats i tenyits diferents.

Utilitzar el microones es una forma fàcil de fixar el color a la seda, i pots tenir els colors i la intensitat que vulguis i amb els efectes que t’agrada en pocs minuts, utilitzant estris domèstics.

Read More »
  Transparències

Transparències

L’ús de les transparències en els treballs tèxtils els aporta unes qualitats estètiques i artístiques que amb altres tipus de teixits no es poden aconseguir. La seda a més afegeix les seves propietats: teixit natural, amb brillo, es pot tenyir fàcilment a casa per aconseguir les paletes de colors pròpies.
Read More »
  Més transparències

Més transparències

En aquest curs donem un pas més en l’ús de les transparències aconseguint crear nous teixits i efectes que es poden aplicar a treballs molt diversos. La seda a més afegeix les seves propietats: teixit natural, amb brillo, es pot tenyir fàcilment a casa per aconseguir les paletes de colors pròpies.

Read More »

Curs estampació

Treballar amb les teles que tu mateixa has estampat fa que les teves obres siguin més personals i que els puguis donar la intenció que tu vols.
En aquest curs ensenyem com pots canviar les teves robes. Com a partir d’una tela, ja sigui comercial o tenyida , pots aconseguir textures i estampats diferents.

Read More »

Curs entreteles (o com he pogut viure sense saber tot això)

Si t’agrada cosir, t’interessa el món tèxtil o es el teu mitjà de treball, segur que moltes vegades t’has trobat creacions sorprenents que no saps com es poden realitzar.

Read More »
  Com utilitzar les sedes en treballs tèxtils

Com utilitzar les sedes en treballs tèxtils

Utilitzar seda en els treballs de art tèxtil i patchwork els fa especials, ja que per les seves característiques naturals, aquest teixit te « algo especial ».
En aquest curs, s’ensenyaran els diferents tipus de seda, les seves característiques y per què i com es poden utilitzar.

Read More »
  Taller d’actuació

Taller d’actuació

Aquesta actuació s’ha creat per que hi hagi una participació activa de les persones assistents.
Es tracta de pintar quatre peces de seda conjuntament amb les persones que hi vulguin participar, sota la nostra tutela, de manera que anem donant indicacions de com s’ha de pintar sense influenciar en les formes i els colors.

Read More »